CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

WELCOME!!^_^


I made this widget at MyFlashFetish.com.

Followers

..

Like My Blog!!^_^

There was an error in this gadget

Jommmm !! Layan Lagu!

!--SCM Music Player by Adrian C Shum - http://scmplayer.net-->

Monday, December 19, 2011

Alasan mengapa saya menjadi ELF bagi Super Junior~...



Dear ELFs, korang tau tak bahawa nama (ELF) ini diberikan oleh Park Jung Soo?
URI LEADER

korang tau apa maksud EVERLASTING FRIEND?
Teman selamanya~ bukankan menjadi 'teman selamanya" itu lebih bermakna daripada hanya sekadar menjadi FAN?
mereka tidak memanggil kita sebagai fan tetapi sebagai 'sahabat selamanya".. bukankan kita lebih istimewa daripada fan group lain??

bukankan kita sanggat berbangga mengenal mereka? sebuah group yg sangat berbeza daripada group lain... group lain terkenal dengan promosi besar besaran tetapi Super Junior terkenal dengan pahit getir sebelum menjadi seperti sekarang!

Super Junior pada mulanya hanyalah sebuah project Group yg dinamakan Super Junior 05..
korang tau apa maksud project group? sebuah group yg akan mgalami penukaran member setiap tahun dan akan dibubarkan jika tidak dapat menembusi pasaran~
Dan sekarang.. lihatlah wahai ELF.. sebuah PROJECT GROUP itulah kini telah menjadi KING OF KOREAN WAVE !!!

Tidakkah korang sebagai ELF berbangga? rasa sakit yg kita harungi menjadi rasa gembira, air mata kesedihan kita berubah menjadi airmata kegembiraan?
Sejak dahulu sehingga sekarang sy TIDAK pernah malu mencintai SUPER JUNIOR !! Tidak pernah ~

Kerana Super Junior melakukan apa yang tidak dilakukan oleh orang lain dan ia adalah cinta pertama sy . Mereka membuat sy mengenal yang lain. Mereka membuat sy mengenal ELFs  dari pelbagai Negara . Mereka membuat sy belajar bahasa asing . Mereka memberi sy semangat dalam hidup~

adakah korang pernah menemui sebuah group yg sangat istimewa seperti ini? Group yg menangis sewaktu jumlah member atas pentas tidak cukup~ tetapi mereka memyembunyikan kesedihan mereka daripada ELF..../

dan siapakan yg memperkenalkan diri sebagai KANGIN, KIBUM dan HANGENG diatas pentas sewaktu mereka bertiga tiada? dialah leader kita, PARK JUNG SOO..~ the best leader ever !!
hanya ada 10 members sahaja diatas pentas sewaktu itu, dan Leeteuk lah yg mengambil langkah ke kiri sambil meloncat dan berkata "SAYALAH KIM KI BUM" , Leeteuk berkata lagi "NAMAKU KANGIN' dan yg terakhir 'SAYALAH HANKYUNG"
tidakkah korang sedih? tidakkah korang sebagai ELF menangis? korang tau ape maksudnya airmata korang yg keluar itu?

kerana Leeteuk meyakinkan kita bahawa SUPER JUNIOR adalah 13.. BUKANNYA 10...
“Should I pluck the stars for you, count them
One, two, three
With the stars we’ve lost
We are thirteen stars
Super Junior is only missing ‘man’ from the name of superman “ – Superman Lyric


Adakah korang tahu Heechul tidak keluar daripada biliknya setelah "pemergian" Hankyung? dan Heechul tundukkan mukanua, menutup mukanya di atas pentas dan menyanyi sambil tunduk dan ia mendongak dan wajahnya nampak basah .. heechul lari ke belakang pentas, tidak ingin ELF mengetahuinya menangis dan tidak melihat kesedihannya... Saat itu saya tahu dan kita tahu bahawa Heechul sangat merindui Hankyung~

“Kyuhyun , sembuhlah, aku berjanji kalau kau sembuh maka tiada masalah kalau setiap hari kau membuliku” siapa yang mengucapkan ini sambil menangis? wajahnya tunduk dan butiran airmatanya terus jatuh saat KyuHyun mengalami kemalangan parah  pd tahun 2007 ?  Dia Yesung kita!!! Kim Jong Woon!!! Bukankah ini membuat airmata kita jatuh juga, tulang rusuk Kyuhyun patah dan sudah tidak boleh menyanyi lagi,  kemungkinan lain ialah Kyuhyun akan mati.



Semua member menangis saat itu dan adakah korang tahu sewaktu diatas pentas pun EunHyuk , Lee Hyuk Jae kita menangis  sewaktu melihat seorang ELF membawa banner “Get Well Soon KyuHyun opaa” .


 Saat semua members sibuk menyanyi, seorang member tampil kehadapani dari kerumunan dan tunduk di hadapan fans, ia tunduk 90 darjah , ia berterimakasih pada kita, korang tahu siapa? ITU PARK JUNG SOO !! LEADER KITA!! LEADER unggul yang selalu bersikap sihat dan baik baik saja walaupun ia jatuh sakit!


Bukankah kita bangga memiliki SHIN DONG?, seorang yang berkerja keras dan merendah diri... Ia selalu berkata bahwa ia tidak layak berada di dalam Group ini, tapi kita semua tahu bahwa dia layak di sini . Dia bijak dlam dance, dia juga boleh menyanyi . adakah korang pernah berjumpa dengan org yg merendah diri seperti ini??

sungguh, saya sangat berbangga menjadi EVERLASTING FRIEND untuk SUPER JUNIOR


Saya tidak mampu menyebutkan satu persatu , semua kenangan sedih  mereka membuat sy ingin menangis saja~

KyuHyun berkata “ Super Junior itu bermula dari LeeTeuk dan berakhir dengan ELFs”

Leeteuk berkata “Super Junior lahir dari cinta ELF, bukan dari cinta yang lain”...

YA!! BENAR sekali , Super Junior  bertahan kerana cinta dari ELF . adakah korang fikir management mereka akan mempertahankan SJ???  Tidak! Selama 6 tahun ini pun, lihatlah … bukankah peranan ELF dan BROADCAST management yg LEBIH MENGAMBIL BERAT terhadap SJ daripada SM ENT? Adakah korang fikir  pesawat yang dimiliki suju berasal dari SM? Tidak! Pesawat itu adalah hadiah dari Broadcast management Super Junior.dan syi sangat berterimakasih kepada BroadCast management .

 kita semua telah sakit hati mendengar berita ketidakadilan SM terhadap SJ , bukan hanya itu, malah terdapat komen PEDAS dari Lee Soo Man mengenai suju dan ia menyakitkan kita . suju debut kerana 'kasihan'?? tidakkah SM tahu Suju lah yg membawa tuah pada mereka?... sanggup mereka buat begitu pada Super Junior...


Dan mari kita tunjukan pada mereka bahwa ini tidak benar !! adakah korang fikir kita bertahan kerana belas kasihan? TIDAK !!!

Korang tahu, ELFs ?? SUJU kita bertahan hingga tahun ke-6. INI HEBAT, DAEBAK!!! Kita memecahkan rekod kutukan 5 tahun dalam SM entertainment !!! INI KARENA KITA  , ELFs .

Dan tahun lepas saat mereka kalah dalam GDA, leeteuk menangis. Kita tahu setelah itu member suju meminta maaf kepada kita “maaf, kami akan berusaha lebih baik, fighting!” .
Airmata yang tak seharusnya jatuh itu hanya kerana mereka takut ELF akan kecewa. SEE ELFs !! Mereka sangat mencintai kita.
SJ kita berjalan ke seluruh sudut pentas  lalu menundukkan badan, mereka sangat berterima kasih terhadap kehadiran dan sokongan kita.

malah mereka berkata kepada salah satu penonton yang merupakan seorang nenek tua di situ , member SJ berkata “terima kasih nenek atas kehadiran kamu, kami mencintaimu”


ELFs, apakah korang tahu? Saat pertama kali SUJU menang award, kata2 pertama yang di ucapkan Dong Hae kita adalah “ayah, sy harap kamu sehat” . Siapa lagi  yang boleh melakukan begini? dan Dong Hae kembali ke pentas selepas 2 hari ayahnya meninggal . Hanya seorang Lee Dong Hae dari Super Junior yang boleh melakukan ini.

Semua kesakitan yang kita laluii bersama, biarkan menjadi sebuah kenangan yang indah. Adakah korang sudah jenuh dengan Super Junior? Apa kalian letih melihat jumlah angka yang tidak genap? Bukan hanya korang, suju members pun sakit hati. Tapi bukankah mereka selalu yakinkan pada kita bahawa SUJU TETAP 13 SELAMANYA?


Hanya ELF yang bOLEH membuat 13 member SUJU menangis sewaktu seluruh stadium yg dipenuhi ELFs menyanyi lagu MARRY U bersama2...

Hanya ELF yang boleh membuat janji yg paling indah , 13elieve in their prom15e …

SUPER JUNIOR WILL NOT STOP UNTIL SHAPPIRE BLUE COVERS THE WORLD !!!

sewaktu Leeteuk ditanya , “apa yang akan kamu lakukan akhir tahun ini” kemudian ia menjawab “menerima penghargaan”
so, elf …
kalian mahukan sama-sama membantu Super Junior kita? membantu Super Junior memenangi award GDA pada tahun ini ? 
Jangan biarkan dirimu menyesal, satu voting yg kita lakukan sangat bererti..
Kita bukan pengemis, kita tidak harus meminta bantuan fandom lain dengan cara kotor.
dan ingat,
voting kita bertujuan untuk SUJU bukan untuk balas dendam
Mari kita sama-sama ciptakan keajaiban lain, ELF dan SUPER JUNIOR adalah KEAJAIBAN~
Our scale is the best and our scale is the best
Everything has to be the best
Super Junior is only missing the ‘man’ from the name of ‘superman’
Our passion is the best and our concentration is the best
Who would be able to say we’ve finished
Super Junior is only missing the ‘man’ from the name of ‘superman’
Even if the road we walk is barren,
We are in the end, Super Junior
THE LAST MAN STANDING!

karya---> Wan Muliati Teukie... I WILL ALWAYS LOVE AND SUPPORT SUPER JUNIOR NO MATTER      WHAT WILL HAPPEN~

~> i proud to be an ELF forever!!!<3<3 

Thursday, December 15, 2011

KAHWIN??!! OMG!! ape yang aku buat niehh??

Assalammuallaikumm..
sejak kebelakangan nie aku asyik  mimpi pasal benda yang TAK MASUK AKAL! maksudnye aku mimpi tentang KAHWIN! hahaha...mimpi cume mainan tido jer kan?? hahahaha.

meh nak cite sikit pengalaman mimpi pasal kahwin niee...seseorang datang melamarku..muka laki tu tak dapat aku cam... tak leh nak ingat muke laki tu..ok smbung cite.. pada mula tu dia bagi aku sebentuk cincin.. dia kate "sudikah awak hidup semati dengan saya?" aku pom menjawab "dah lama saya nantikan awak datang melamar saya! tapi akhirnya kenyataan jugak! terima kasih!! saya sayang awak!"..aku terus memeluk jejaka trsebut..slepas berpelukan tu aku pom TERSEDAR!! trauma di buat nyerr...hahahaha.

betol ker niehh??haha..aku sedar tu mase pkul 2.38 pagi smalam..huh~ seram sejuk dibuatnyer..aku pom tido la smule lepas pegi cuci kaki kat tandas...nie la padahnyer tido tak bace doa..hehehe...aku pon tido balikk...try gak nak tido tapi xleh2 pomm..! terpikir psal kawin nie! BERSEDIAKAH AKU NAK BERKAHWIN nie???hahaha...giler ape...umor baru 14thun! rilekk~!! aku target kawin pade umor 28 tahun... 

hahaha....mamat yang aku mimpikan tu mmg HENSEM gilerr...bibir pink( tak hisap rokok)..tinggi dari aku..dia lebih kurang 188cm..mmg ciri2 yang lelaki idaman ku~ hehehe... aku ingat mimpi tu dah TAMAT~ rupe2 nyer ade lagi sambungan nye PETANG tadi...aku tertido lepas smbahyang asar tadi.. dalam mimpi tu aku dah ade seorang cahaya mata dengan laki tersebut..kami dapat baby BOY!! kami letak nama budak tu Muhammad Alif Fatah ..wuuu!! aku & laki tu panggil baby tu BOBOI..comel sangat baby tu...tapi tak la secomel budak kat bawah nie..

hehehe...baby nie cute gilerr~!! semase aku & laki tu tgh berseronok, syok main dgn BOBOI nie..tiba2 ade suare yang kuat dan memgegarkan alam mimpiku itu...suare itu mmanggil aku dgn panggilan ACIK.. "acik! acik! cukup la tido tu!!! nak magrib dah niee!! bangun cepat!! pegi mandi nuhh!!"...  huh!! ingatkan suare raksasa mane tadi...ruper nyer ibu aku!! hisshh~ kacau betoll~ hehehe...rase berminat plak nak tau prkmbangan mimpi tu~~ astagfirullahhalazimm~!! ape aku niee...blajar tak abih agi dah nak mnggatal!! huh!!~~ malas dah aku nak pikir pasal niee!! nie cume mimpi jerr...mimpi mainan tido..so! aku tak nak la prcaye kat mimpi niee..hahaha...tapi disebalik mimpi ade hikmah tauu! hahaha....takpe la...smpai di sini jee..dah mengantuk dah niee...gud nite all!!^_^

Tuesday, December 13, 2011

Aku Bukan Tomboy

Assalammuallaikum..^_^
nak citer sikit pasal "AKU BUKAN TOMBOY" ! syok tau tgk citer nie...da tgk kew belomm??

  lawak citer nie!! cute giler Syamsul Yusof..skema jerr~ 
 enjoy tau tengok cite nie...jom pakat tengok cite nie ekk....
sesuai untuk tontonan seisi keluarga!!^_^
hehehe..=p=p

Monday, December 12, 2011

Awak Buat Saya Bimbang! ;(

assalammuallaikum..
saya sangat tgah sedih nie..sbb Dia tgah jatuh sakit! Dia tak beritau saya ponn! nasib baik mama Dia call saya tadi dalam pukul 2.30 ptg!!

 "salam!! fatin? nie makcik! mama *****.." saya pon " wasalamm..ya saya nie makcik! kmape call??" mama Dia cakap camni "fatin! tak nak datang melawat ker si ***** niee??" saya pon terkezut! "knape makcikk?? ade ape??" suare mama Dia semakin SEBAK.." ***** sakit la! Dia jatuh motor.. kaki kanan Dia patah! pastu doktor ade bagi Dia ubat.. tapi Dia tak nak makan! kaki Dia makin terokk!!" saya pon terus rase mcam nak MENANGIS!... " Insyallah makcik...saya x tau pon yang Dia tgh sakit.. Dia tak bagitau pon! tak pa la makcik! assalammuaikumm.."

ya allah!! saya pon call Dia.. tapi Dia tak angkat2 ponn!! huh!! geram betoll!! SABAR!! sekarang saya tgah nak send mesej kat Dia...pnjang LEBAR tau!! saya cume nak meluahkan betapa pedihnya hati saya apabila Dia tak angkat saya call Dia & tak reply mesej saya..knape Awak tak bagitau yang awak tgh sakit sekarang!! saya SAYANG Awak tau tak!!! how dare Awak buat camtu kat saya... walaupapepom saya doakan agar Awak cepat sembuh!! awak makan UBAT aeee?? jgan tak makan! ehhh~!! ade mesej masuk lar!!  Dia kate "wasalam awak... saya tak nak awak risau! saya tak nak awak sedihh...saya tau mama saya tentu akan call awak kan??..terima kasih atas nasihat tu awak!! saya nak sembuh cepat!! tp buat mase skrang saya tak nak awak call saya ataupon mesej saya lagi..nanti saya bagitau knape ea saya buat camni kat awak!! saya SAYANG awak!!..bye3.."
huh~!! nak menanggis lakk!!! sabar! saya tetap tunggu Awak sampai Awak hantar mesej balik kat saya..ok!! kat sini saje untuk hari ini...nak pegi solat ZOHOR dulu la..(lewat dh niee).. bye3...:(( 
#I MISS U#

Sunday, December 11, 2011

My New Style!!^_^

ASSALAMMUALLAIKUM...:D
hi!! saya nak cite sikit yang saya ada GAYE baru~~ hahaha...lawak2..saya sekarang dah jadi "MATA EMPAT"..huh!! lawak la beb!! power Right Eye -100, Left Eye -125..tinggi la gak kan?? huhuhukk~~ 
 tgk nie~~ 

hahaha...siotkan??? =p=p 

Tutorial Gerakkan Title Blog

Assalammuallaikum... 
Dah lama saya tak post kat sini ekk...hu3..saya nak] kongsi sikit  TUTORIAL GERAKKAN TITLE BLOG.. nah!!! tgok kat bawah nie eaa...~~

Title blog secara default adalah dalam keadaan statik. Anda boleh tukarkan title blog anda dengan mudah dan juga anda boleh membuatkan ianya bergerak dari kanan ke kiri.


Ini Contohnya..:D

Tutorial untuk buatkan title blog bergerak adalah seperti berikut.

1. Dari dashboard > Design > Add a gadget > Html/Javascript

2. Copy dan paste code berikut dalam ruangan HTML/Javascript


<script language=javascript>
msg = "Title Blog Anda";

msg = "..." + msg;pos = 0;
function scrollMSG() {
document.title = msg.substring(pos, msg.length) + msg.substring(0, pos);
pos++;
if (pos > msg.length) pos = 0
window.setTimeout("scrollMSG()",200);
}
scrollMSG();
</script>

Note: Tukarkan 'Title Blog Anda' dengan apa sahaja yang anda mahu.

3. Save dan lihat hasilnya.:)

SEMOGA BERJAYA!!!:D:D

Wednesday, November 30, 2011

HOTT!!! Scandal terbaru Khairul Fahmi Che Mat bersama tunangan orang, SHIDA HARMI


Kisah ini sedikit senyap tanpa liputan media mainstream. Mari kami hangatkan.
Gambar di’sebelah ini adalah gambar milik Shida Harmi. Siapa beliau?
Menurut maklumat dari forum Carikesayangan anda semua, ini watak terbaru dalam kisah putus tunang Khairul Fahmi & Elia si Jejari Runcing.
SHIDA HARMI
Umum sudah sedia maklum tentang gadis bernama Dahlia yang Khairul Fahmi sendiri nafikan yang mereka berdua mempunyai hubungan cinta.
Namun, hari ini maklumat terbaru muncul mengaitkan nama gadis Shida Harmi ini sebagai mempunyai hubungan ‘It’s Complicated’ dengan Khairul Fahmi.
Shida Harmi ini di’katakan pernah keluar berdua bersama Khairul Fahmi (dan katanya melibatkan resit hotel, hmm) dan pernah di’ugut oleh si lelaki idaman ramai ini.
Shida Harmi di’katakan mahu menyebarkan gambar mereka berdua untuk menegakkan kebenaran namun Khairul Fahmi mengugut untuk mencederakan kekasih gelap beliau ini.
Gadis ini di’katakan sekarang sedang mendedahkan sedikit demi sedikit perangai Khairul Fahmi di laman sosial Twitter dan ini sesuatu yang kurang baik untuk reputasi penjaga gawang Malaysia ini.
Ini Khairul Fahmi dan beliau di'precayai berada dalam sebuah bilik hotel. Lihat cermin mata beliau & refleksi yang ada.

HANCOR HATIKU!! huhuhu...rilekk...!! 
ade gak gambar diorang bersama2!! 5 gambar telah pon tersebar!!

cesshhh!!!! sakit mate ku memandangg!!:((




harap2 la diorang CEPAT2 INSAF!!..saya skong klau KFCM kembali bersatu dengan Kak Elia(Aimie Harmelia), bekas tunang KFCM...insayaallah!!^_^


nie gambar lame...mesrakan diorang!!:D:D



cantikkan k.elia!!! sejuk mate memandang....^_^

Saturday, November 26, 2011

banjir di Setiu, Terengganu

wow!! banjir besar kat kampung nenek & atuk saya...
nie pada ari pertama naik banjir..

      nak posing skitt...hahaaa..






 peghhh...bnyk air...nak msuk dlm umah da tu~~                                                                          
                                                                     
 kakakku & sepupuku...(nak berposing gakk)

huiiiiii~~  3 tangga tenggelamm...

Keesokkan harinya...saya & keluarga nak tengok lak air kat umah atok camne..
makin naik la air banjir tu!!! kat umah tok saya dah nk msuk dlm umah da...saya yang tggi 164cm pon xleh nak naik atas umah atok saya...dalam tauu!! bahayee!! tapi saya xpegi ponn smpai kat umah tok saya sebab air dahmelintas jalan raya.... kenderaan ringan xleh lalu...cume kenderaan BERAT  jerr dibenarkan untuk keselamatan... 

 
abis SAWAH PADI tenggelamm...ruginyerr~~

kat sawah padi tgk mcm dlm LAUT lak..bhaye tauu..dlam gilerr..


 air melintas.........


xleh lalu...kami baru jer nk jln kaki ke umah atok kami..tp tak kesampaian..sbb air kat situ laju..bleh hayut kalau smbung perjlanan tu lagi ......


\
tgk padi tuu...kesiann..baru jerr nak masak...isshh3....

itu jerr gmbar yg sempat saya ambik.. 
*pesanan* berhati2 ketika banjir nie tauu...mcm2 bleh brlaku..jgn main air kat tempat dalam2... ingat org tersyg ok!! n jage dokumen yg pnting2 tuu..^_^
bye3!!


Friday, November 25, 2011

WIRA MALAYSIA YANG SELALU KU PUJAi~

iaitu KHAIRUL FAHMI CHE MAT @ APEK... dah start FANATIK kat wira keeper Malaysia nie..
adoiii~~ stiap mlm mengingau pasal Apek niee....( dah jatuh cinta ker aku nie??) hehehe..
tp cume minat jerr...
Apek tetap cool, hensem, cute...saya suke kat die!!
wish u always happy~~^_^ 
 WOW!! semangat la Apek kite berlatih!!<3
 perrggghh!! hensem gilerr~~
 oh yeahh! i like if u HAPPY~!!
i can feel that too..^_^
 wow~~  teruskan usaha!!<3
 cari sape tu?? ker carik saya?? i'm here!!hehehe
 makan kenyang2 tau~~!!
 taniah!! MALAYSIA menang!! tgk muka KFCM mmg tgh hepy tu~~
saya pon dapat merasakannya~~hehehekk
 ouhhh~~!! bertuah la peminat nie!! nak ugakk~~
 wow!! bergaye beb!!<3<3
 Goal Keeper TERBAIK!!!<3<3
 saranghaeyo~~
Idola ku~ u are my super super man!!<3

Thursday, November 24, 2011

Duit RM100!!

assalammuallaikumm....
kat sekolah saya  baru jerr bleh pada 22/11/11 ari tuu..lambat kn???ishh3...susah  gilerr mase nk ambik duit tu...dh la hujan..basah2 lak...sblum dapat duit tu kene tggu....cikgu-cikgu CERAMAHdulu kat dewan...saya & kawan2 lak BOSAN!! hahaha...kitorg ponn brckap la psal PERLAWANAN BOLA SEPAK  yang MALAYSIA vs INA...bla3....lame la gak kami berbual...dh la berdiri..letih la gak..nk wat camne...rmai mak bapak yg datang jd krusi pon x cukup..hahhaa..
dalam kepuasan..saya ponn ambik la gmbr skit2...hehehee..
 Aqielah & Nieyna
 Si COmel...ADAWIYAHH
 prempuan yg AYU?? adawiah, nadia, aqielah n Nieyna

Aqielah, Nadia(kat belakang) & nieyna


Aqielah, Atierah, Ain & Nieyni(si kembar Nieyna)..


hahahaa....slepas ambik gmbar cikgu ponn umum bleh ambik duit dalam kelas.. dgn kekalutannya kami pon naik tgga...


i got the MONEY!! alhamdullillah...bleh la beli pkaian sk, beg & bla3.....
JIMAT DUIT~~hahahaa
gunalah duit itu sebaik2nya...hanya untuk keperluan sekolah...
tp klu korang gune duit tu untk sesuke ati korang ponn xpe la...
nk wat camne~~ korang kaya kn??hahhaaa..jgn terase ess....
\ok!! bye3!!^_^

Tuesday, November 22, 2011

MALAYSIA WINNER!!!

ALHAMDULLILLAH~~ syukur sangat2!!!!!!!!!!!!!!
MALAYSIA MENANG!! lawan INDONESIA...5-4 beb!!
mule2 tadi frust gilerr sbb 1-1...  stiap kali tendang nak masuk gol jew OFFSIDE!!
tension gilerr~~ tapi mase PENALTI tu mmg SYOK la!! kite dapat 4 gol!! Indonesia cume 3 jerr.. KHAIRUL FAHMIE CHE MAT mmg keeper yang terbaek...tapi cume lalai 3 4 jerr....walau camne pon
MALAYSIA MENANG!!!
hehehee....CAYALAHH!!!<3

hebat betol HARIMAU MALAYA kite!!! TANIAH buat pemain...^_^
gol keeper kite KHAIRUL FAHMI CHE MAT!!! & BADDROL BAKHTIAR kapten 
yang terbaek la!!!<3<3
saya akan terus menyokong pasukan negara saya!!!
and
GOOD NITE..:))
dah ngantuk niee...SWEET DREAM ok!!
saya ni confirm tido dalam keadaan TERSENYUM..hahahaa...
ok ok!! bye3!!^_^
salamm..

Monday, November 21, 2011

Bola Sepak Final SUKAN SEA.. MAS vs INA

assalammuallaikum...
SAYA nak SOKONG MALAYSIA!!!MALAYSIA PASTI BOLEHH!!
buat yang terbaekk okk!!!!!^_^

marilah kita saksikan perlawanan ini!!! pada jam 8.30 malam...
MALAYSIA BOLEHH!! TERBAEKK!!!^_^
:D:D:D:D:D

Super Show 4 at Seoul..

assalammuallaikum..pada 19 n 20 November 2011... Super Junior oppa mengadakan konsert jelajah kali ke 4 atau dikenali SUPER SHOW 4 ...best la!! 
saya nak kongsi skit gambar2 oppa2......
annyeonghaeseyo!! we are Super Junior!! 

Siwon oppa & Henry oppa!!!! so cute!!:)) 

wookie oppa!! 

 eunhyuk oppa!! dancing machine!!XD
 Donghae oppa!! my fishy~

Super Junior & F(x) 

 SungMin oppa!! so cute cute!!!<3

 Zhoumi oppa..(SuJu-M)^_^

 oMo!! Siwon oppa!!!!! oppsss...SuperMan~~!!
 DongHae oppa~~
 teukie oppa!! i want FLOWER too~~!!
 oppa so cool!!!

 Henry oppa!! (SUJU-M)

 OMO!! siwon oppa look very charisma!!

 yesung oppa!!! i love your killer voice!!<3<3
wow!!!!

bile la plak nak kat MALAYSIA!! dengar cite JANUARI niee~
harap2 jadi la ekk!! hahahaa...kalau jadi pon bkan bleh pegi ponn....sedihh toll!!
maklum la rumah jauhh~~ kat TERENGGANU~huhuhuhuhuu....xpee.. saya masih bleh kat YOUTUBE kn??hahahaa.......^_^