CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

WELCOME!!^_^


I made this widget at MyFlashFetish.com.

Followers

..

Like My Blog!!^_^

There was an error in this gadget

Jommmm !! Layan Lagu!

!--SCM Music Player by Adrian C Shum - http://scmplayer.net-->

Wednesday, November 30, 2011

HOTT!!! Scandal terbaru Khairul Fahmi Che Mat bersama tunangan orang, SHIDA HARMI


Kisah ini sedikit senyap tanpa liputan media mainstream. Mari kami hangatkan.
Gambar di’sebelah ini adalah gambar milik Shida Harmi. Siapa beliau?
Menurut maklumat dari forum Carikesayangan anda semua, ini watak terbaru dalam kisah putus tunang Khairul Fahmi & Elia si Jejari Runcing.
SHIDA HARMI
Umum sudah sedia maklum tentang gadis bernama Dahlia yang Khairul Fahmi sendiri nafikan yang mereka berdua mempunyai hubungan cinta.
Namun, hari ini maklumat terbaru muncul mengaitkan nama gadis Shida Harmi ini sebagai mempunyai hubungan ‘It’s Complicated’ dengan Khairul Fahmi.
Shida Harmi ini di’katakan pernah keluar berdua bersama Khairul Fahmi (dan katanya melibatkan resit hotel, hmm) dan pernah di’ugut oleh si lelaki idaman ramai ini.
Shida Harmi di’katakan mahu menyebarkan gambar mereka berdua untuk menegakkan kebenaran namun Khairul Fahmi mengugut untuk mencederakan kekasih gelap beliau ini.
Gadis ini di’katakan sekarang sedang mendedahkan sedikit demi sedikit perangai Khairul Fahmi di laman sosial Twitter dan ini sesuatu yang kurang baik untuk reputasi penjaga gawang Malaysia ini.
Ini Khairul Fahmi dan beliau di'precayai berada dalam sebuah bilik hotel. Lihat cermin mata beliau & refleksi yang ada.

HANCOR HATIKU!! huhuhu...rilekk...!! 
ade gak gambar diorang bersama2!! 5 gambar telah pon tersebar!!

cesshhh!!!! sakit mate ku memandangg!!:((




harap2 la diorang CEPAT2 INSAF!!..saya skong klau KFCM kembali bersatu dengan Kak Elia(Aimie Harmelia), bekas tunang KFCM...insayaallah!!^_^


nie gambar lame...mesrakan diorang!!:D:D



cantikkan k.elia!!! sejuk mate memandang....^_^

Saturday, November 26, 2011

banjir di Setiu, Terengganu

wow!! banjir besar kat kampung nenek & atuk saya...
nie pada ari pertama naik banjir..

      nak posing skitt...hahaaa..






 peghhh...bnyk air...nak msuk dlm umah da tu~~                                                                          
                                                                     
 kakakku & sepupuku...(nak berposing gakk)

huiiiiii~~  3 tangga tenggelamm...

Keesokkan harinya...saya & keluarga nak tengok lak air kat umah atok camne..
makin naik la air banjir tu!!! kat umah tok saya dah nk msuk dlm umah da...saya yang tggi 164cm pon xleh nak naik atas umah atok saya...dalam tauu!! bahayee!! tapi saya xpegi ponn smpai kat umah tok saya sebab air dahmelintas jalan raya.... kenderaan ringan xleh lalu...cume kenderaan BERAT  jerr dibenarkan untuk keselamatan... 

 
abis SAWAH PADI tenggelamm...ruginyerr~~

kat sawah padi tgk mcm dlm LAUT lak..bhaye tauu..dlam gilerr..


 air melintas.........


xleh lalu...kami baru jer nk jln kaki ke umah atok kami..tp tak kesampaian..sbb air kat situ laju..bleh hayut kalau smbung perjlanan tu lagi ......


\
tgk padi tuu...kesiann..baru jerr nak masak...isshh3....

itu jerr gmbar yg sempat saya ambik.. 
*pesanan* berhati2 ketika banjir nie tauu...mcm2 bleh brlaku..jgn main air kat tempat dalam2... ingat org tersyg ok!! n jage dokumen yg pnting2 tuu..^_^
bye3!!


Friday, November 25, 2011

WIRA MALAYSIA YANG SELALU KU PUJAi~

iaitu KHAIRUL FAHMI CHE MAT @ APEK... dah start FANATIK kat wira keeper Malaysia nie..
adoiii~~ stiap mlm mengingau pasal Apek niee....( dah jatuh cinta ker aku nie??) hehehe..
tp cume minat jerr...
Apek tetap cool, hensem, cute...saya suke kat die!!
wish u always happy~~^_^ 
 WOW!! semangat la Apek kite berlatih!!<3
 perrggghh!! hensem gilerr~~
 oh yeahh! i like if u HAPPY~!!
i can feel that too..^_^
 wow~~  teruskan usaha!!<3
 cari sape tu?? ker carik saya?? i'm here!!hehehe
 makan kenyang2 tau~~!!
 taniah!! MALAYSIA menang!! tgk muka KFCM mmg tgh hepy tu~~
saya pon dapat merasakannya~~hehehekk
 ouhhh~~!! bertuah la peminat nie!! nak ugakk~~
 wow!! bergaye beb!!<3<3
 Goal Keeper TERBAIK!!!<3<3
 saranghaeyo~~
Idola ku~ u are my super super man!!<3

Thursday, November 24, 2011

Duit RM100!!

assalammuallaikumm....
kat sekolah saya  baru jerr bleh pada 22/11/11 ari tuu..lambat kn???ishh3...susah  gilerr mase nk ambik duit tu...dh la hujan..basah2 lak...sblum dapat duit tu kene tggu....cikgu-cikgu CERAMAHdulu kat dewan...saya & kawan2 lak BOSAN!! hahaha...kitorg ponn brckap la psal PERLAWANAN BOLA SEPAK  yang MALAYSIA vs INA...bla3....lame la gak kami berbual...dh la berdiri..letih la gak..nk wat camne...rmai mak bapak yg datang jd krusi pon x cukup..hahhaa..
dalam kepuasan..saya ponn ambik la gmbr skit2...hehehee..
 Aqielah & Nieyna
 Si COmel...ADAWIYAHH
 prempuan yg AYU?? adawiah, nadia, aqielah n Nieyna

Aqielah, Nadia(kat belakang) & nieyna


Aqielah, Atierah, Ain & Nieyni(si kembar Nieyna)..


hahahaa....slepas ambik gmbar cikgu ponn umum bleh ambik duit dalam kelas.. dgn kekalutannya kami pon naik tgga...


i got the MONEY!! alhamdullillah...bleh la beli pkaian sk, beg & bla3.....
JIMAT DUIT~~hahahaa
gunalah duit itu sebaik2nya...hanya untuk keperluan sekolah...
tp klu korang gune duit tu untk sesuke ati korang ponn xpe la...
nk wat camne~~ korang kaya kn??hahhaaa..jgn terase ess....
\ok!! bye3!!^_^

Tuesday, November 22, 2011

MALAYSIA WINNER!!!

ALHAMDULLILLAH~~ syukur sangat2!!!!!!!!!!!!!!
MALAYSIA MENANG!! lawan INDONESIA...5-4 beb!!
mule2 tadi frust gilerr sbb 1-1...  stiap kali tendang nak masuk gol jew OFFSIDE!!
tension gilerr~~ tapi mase PENALTI tu mmg SYOK la!! kite dapat 4 gol!! Indonesia cume 3 jerr.. KHAIRUL FAHMIE CHE MAT mmg keeper yang terbaek...tapi cume lalai 3 4 jerr....walau camne pon
MALAYSIA MENANG!!!
hehehee....CAYALAHH!!!<3

hebat betol HARIMAU MALAYA kite!!! TANIAH buat pemain...^_^
gol keeper kite KHAIRUL FAHMI CHE MAT!!! & BADDROL BAKHTIAR kapten 
yang terbaek la!!!<3<3
saya akan terus menyokong pasukan negara saya!!!
and
GOOD NITE..:))
dah ngantuk niee...SWEET DREAM ok!!
saya ni confirm tido dalam keadaan TERSENYUM..hahahaa...
ok ok!! bye3!!^_^
salamm..

Monday, November 21, 2011

Bola Sepak Final SUKAN SEA.. MAS vs INA

assalammuallaikum...
SAYA nak SOKONG MALAYSIA!!!MALAYSIA PASTI BOLEHH!!
buat yang terbaekk okk!!!!!^_^

marilah kita saksikan perlawanan ini!!! pada jam 8.30 malam...
MALAYSIA BOLEHH!! TERBAEKK!!!^_^
:D:D:D:D:D

Super Show 4 at Seoul..

assalammuallaikum..pada 19 n 20 November 2011... Super Junior oppa mengadakan konsert jelajah kali ke 4 atau dikenali SUPER SHOW 4 ...best la!! 
saya nak kongsi skit gambar2 oppa2......
annyeonghaeseyo!! we are Super Junior!! 

Siwon oppa & Henry oppa!!!! so cute!!:)) 

wookie oppa!! 

 eunhyuk oppa!! dancing machine!!XD
 Donghae oppa!! my fishy~

Super Junior & F(x) 

 SungMin oppa!! so cute cute!!!<3

 Zhoumi oppa..(SuJu-M)^_^

 oMo!! Siwon oppa!!!!! oppsss...SuperMan~~!!
 DongHae oppa~~
 teukie oppa!! i want FLOWER too~~!!
 oppa so cool!!!

 Henry oppa!! (SUJU-M)

 OMO!! siwon oppa look very charisma!!

 yesung oppa!!! i love your killer voice!!<3<3
wow!!!!

bile la plak nak kat MALAYSIA!! dengar cite JANUARI niee~
harap2 jadi la ekk!! hahahaa...kalau jadi pon bkan bleh pegi ponn....sedihh toll!!
maklum la rumah jauhh~~ kat TERENGGANU~huhuhuhuhuu....xpee.. saya masih bleh kat YOUTUBE kn??hahahaa.......^_^