CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

WELCOME!!^_^


I made this widget at MyFlashFetish.com.

Followers

..

Like My Blog!!^_^

There was an error in this gadget

Jommmm !! Layan Lagu!

!--SCM Music Player by Adrian C Shum - http://scmplayer.net-->

Monday, January 23, 2012

MATHEMATICS! OMG! takleh jawabb!! ! !

ASSALAMMUALLAIKUM...
Pening betol nak jawab soalan MATHEMATICS ni kan?! Adoii. dah la tahun lepas tak belajar langsung Math! begang gilerr! taun nie exam PMR! nak jawab ape entah! nasib saya ade kakak-kakak yang boleh nak tunjuk ajar sikit. :) tak la risau sangat! huhhuhu. saya pon tak tau kenape cikgu yang ajar saya tu lame tak masuk! sbenarnya mase awal2 taun tu ade la cikgu masuk, bagi latihan sikit. buku latihan pon dalam 4 muka surat jerr. =.='. dalam bulan 2 @ 3 ade cikgu baru pindah kat sekolah ku(PETUKARAN GURU). mule2 Cikgu tu masuk. pastu tak masuk! cikgu tu masuk 2 kali jer kelas untuk mengajar! tapi cikgu tu slalu jugak masuk, Cikgu tu masuk smase waktu peperiksaan je! ! ! adoii. sakit hati la sikit. tapi nak wat camne mungkin cikgu tu sibok entah?! guru PKHEM kan! sibok la. huhuhu. ketua kelas selalu panggil Cikgu tu. tapi Ckgu tu sibok. ummm. redha je la..  huhuhuhu. saya kene banyak usaha sikit. kerana dah banyak saya buang masa tak belajar MATH! wish me LUCK ok! thankkss. :) Doakan agar saya boleh jawab Math dalam peperiksaan TOV pada 29 JANUARI 2012 nie. ;) saya harap kawan2 sekelas dengan saya dulu di SMKTI dapat jawab dengan ELOK jugakk! bekas kelas 2UTM kawan2 ku! buat yang terbaik! hehehehe. ok! takpe laa! kat sini je la. saya nak SOLAT ZOHOR! dah masuk waktu dah nie. ASSALAMMUALLAIKUM. jawab tau! jangan tak jawab! ORANG YANG MEMBERI SALAM ADALAH SUNAT, ORANG YANG MENJAWAB SALAM ADALAH WAJIB! hehehe. byee3. ^_^

Friday, January 20, 2012

Sekolah BaruKu! SMK PUTERA JAYA!

ASSALAMMUALAIKUM. . .

Salam Jumaat sumerr. Saya nak citerkan sedikt sbanyak citer pasal sekolah baruku. hahaha. sedih betol terpakse tinggalkan SMK TENGKU IBRAHIM. nak nyanyi la dulu sebelom citerkan pengalaman baru kat SMK Putera Jaya, Setiu. Nak nyanyi lagu sekolah SMK Tengku Ibrahim. :D Tajuknya SMKTI Sekolah Tercinta.

SEKOLAH MENENGAH TENGKU IBRAHIM
MENJADI HARAPAN NEGARA
MEGAH BERDIRI BERTERASKAN VISI
KEJAYAAN PASTI TERBUKTI.

SMKTI SEKOLAH TERCINTA
MERCU TANDA KAMI SEMUA
MELAHIRAKAN INSAN BERTARAF DUNIA
CEMERLANG GEMILANG DAN TERBILANG

UKHWAH BERSATU HATI
MEMBENTUK JATI DIRI
CEKAP BERBWIBAWA
MENCAPAI HASRAT JUARA

BERILMU, BERAMAL
BERBAKTI ITU MATLAMAT KAMI
BERILMU, BERAMAL
BERBAKTI ITU MATLAMAT KAMI,
KAMI JUARA!!!

OK!! sekarang nak citer pasal skolah baru plak.. First time saya ke sekolah sana memang rase sunyi sangat2! sbb takde kawan lagi kan. kawan tu ade, kawan semase sekolah rendah ramai. bukan rapat pon. maklum la 2 tahun tak bersua. huhuhu. ;) semasa dalam kelas. sume tanya saya "dari sekolah mane?","nama gape?","nom telfom?" & banyak la lagi. tapi yg mmbosankan kat sekolah baru tu pasal budak2 laki yg mengatal! eiii. geram la pulok! salah seorang kawan baru ku berkata "takyoh layan sngat la dengan awop tu! awop die mmg cam tu! tokleh tengok orang baru masuk!" hahaha. macam2 la! ok saya ingat lagi tarikh tu! 08 Januari 2012 adalah detik yg paling memalukan kat sekolah tu sbb saye TERsalah masuk kelas orang! dah la sumer orang dalam kelas tu LELAKI! malu gilerr beb! hahaha. pendam jerr. nak citer kat kawan2 dalam kelas SEGAN! sbb belom kenal mane.. nak citer kat kawan2 SMKTI, telfon tak angkat! sekarang baru boleh nak citerr. sbb ade nye blog! hahaha. thanksss blog. hehehe. ==' kat sekolah tu ade saya minat kat seseorang. hehe. takleh bagitau name die. nanti kecoh plak! hahaha. laki form5! tinggi! suke buat lawak! hahaha. tapi saya cume minat jerr. =p.. hah! tahun nie la first time saya jadi pengawas! mule2 masuk kelas lepas rehat, tibe2 ade kakak form5 mai panggil saya. kakak tu suh saya pegi Bilik Muzik. katanya Cikgu Hasnah panggil.(umie Aqielah best fren ku..):D ingatkan panggil sebab ape. rupe2nye nak lantik saya jadi pengawas PRS(PEMBIMBING RAKAN SEBAYA). hahaha. happy gilerr! thanks Cikgu Hasnah! hehehe. tudung putih, baju putih, kain HITAM & kasut hitam. saya kene beli kain & kasut jee. hahaha. Semakin lama sekolah kat situ rase enjoy sangat cikgu2 ngajat paham2, peraturan ketat,.. hahaha. suke2! hehehe. sekolah kat sane tak ramai sangat orang yang minat K-POP! huhuhu. bosan pulak. klau kat sekolah SMKTI tiap2 ari K-POP! huhuhu. takpe la kat sini je la eaahhh. :)) nak pegi smbahyang ASAR pulakkk~! bye3. ASSALAMMUALAIKUM.. :D:D SMKTI~!! lalalalala..


Thursday, January 19, 2012

aku tukar skolahhh???!!!!

ASSALAMMUALLAIKUM.. 
dah lame giler pulak rasenyer tak POST kat blog nie. :D:D 
hehehe. kesibukkan. biaselah nak priksa PMR! kene buat TERbaik sikit! Insyallah~ hihihiiii. TAJUK kat atas tu "AKU TUKAR SKOLAHHH???!!!!" hehehe. saya sekarang sekolah kat SMK PUTERA JAYA sekarang! ehh! jgan ingat kat KL pulak eaa. PUTERA JATA, SETIU, TERENGGANU! kat Ganu! hehehe. rindu giler kat SMK TENGKU IBRAHIM! ummm. 


SMK TENGKU IBRAHIM .. banyak kenangan yang aku di sekolah nie. KENE MARAH, GEMBIRA & banyak2 lagi. huhuhu. i miss my friend so mucchhh! <3 bile la pulak ye aku dapat jumpe kawan2 kat sane. huhuhu. sedihh nyer. saya tak nak tinggalkan skolah tu. tapi ade masalah yg agak rumit untuk ke sekolah tu. ;(  nak cite. tapi biarlah RAHSIA! hehehe. Kini di SMK PUTERA JAYA! harap2 sekolah PJ  betol2 PERKASA kn? hahaha
 
it's all! nanti nak cite pasal pengalaman citer2 kat SMK PUTERA JAYA! :D:D:D